Back
Featured image of post În conjurația guvernării, stau defăimătorii și trădătorii națiunii la aceeași masă

În conjurația guvernării, stau defăimătorii și trădătorii națiunii la aceeași masă

Întrucât pe liderul PSD, Liviu Dragnea, îl preocupă promovarea unei legi împotriva defăimării națiunii, îi aduc la cunoștință că tocmai cei care îi susțin guvernarea sunt cei dintâi care defăimează România în fiecare zi. Așadar, înainte de a privi către europarlamentarii care-i sunt politic ostili, înainte de a ajunge să sancționeze Institutul național de statistică, pentru că raportează realități dezastruoase pentru români: sărăcie, creșteri de prețuri, inflație, scăderea puterii de cumpărare etc., toate așa-zis „defăimătoare” la adresa țării noastre, poate privește mai îndeaproape lucid propria ogradă politică.
UDMR a sesizat defăimător și subversiv, încă din 2016, Departamentul de Stat al SUA, în legătură cu, chipurile, încălcările drepturilor maghiarilor din România. Kelemen Hunor se declara satisfăcut de atenția primită din partea americanilor, arătând că etnicii maghiari s-au plâns de discriminare în ceea ce privește posibilitatea de folosire a limbii materne, în special în tribunale și în problemele administrative. Mai apoi, diverse sesizări și plângeri similare împotriva României au ajuns și pe la Bruxelles, unde reprezentanții maghiarimii se străduiesc să impună, împotriva Constituției României, o directivă vizând dreptul la autodeterminare pe criterii etnice, menită a reglementa autonomia teritorială.
Evident, în plângerile respective cu caracter defăimător la adresa României sunt „uitate” provocările săvârșite cu regularitate de politicienii minorității maghiare, privitoare la arborarea însemnului secuiesc pe sediile unor consilii județene și primării, nu se spune nimic despre intonarea imnului așa-zisului Ținut Secuiesc, în cadrul unor competiții sportive, sau despre modul scandalos în care maghiarii din Târgu-Secuiesc sau Sfântu Gheorghe, precum și din alte localități aparținând județelor Harghita, Covasna sau Mureș, au ales, de Ziua Națională a României, să arboreze, la uși și geamuri, steagul negru de doliu, cu panglici în culorile Ungariei, în locul Drapelului Național. Iar de atunci, situația s-a tot complicat și agravat constant prin provocările, instigările, manipulările propagandistice și contribuția nemijlocită a politicienilor maghiarimii.
S-au organizat consecvent manifestări publice cu caracter separatist, revizionist, pentru autonomia așa-zisului Ținut Secuiesc, iar principalele trei partide maghiare din România, UDMR, PPMT şi PCM, s-au unit asumând programatic o declarație comună, prin care susțin ca Ținutul Secuiesc să devină „o regiune autonomă în limitele sale istorice”, cu organism de decizie cu competențe legislative şi executive regionale. Mai mult, UDMR a înregistrat recent, în Parlamentul României, un proiect legislativ neconstituțional privind autonomia teritorială a așa-zisului Ținut Secuiesc.
Așadar, domnule Liviu Dragnea, reprezintă doar o ipocrizie propagandistică un astfel de proiect legislativ împotriva defăimării națiunii, câtă vreme, în conjurația guvernării, stați tocmai cu defăimătorii și trădătorii națiunii la aceeași masă, vă înțelegeți și vă potriviți de minune.

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus