Back
Featured image of post Şantaj UDMR la adresa Primăriei Târgu-Mureș şi a Inspectorului şcolar Mureş

Şantaj UDMR la adresa Primăriei Târgu-Mureș şi a Inspectorului şcolar Mureş

Consilieri locali ai UDMR şi un consilier al POL solicită convocarea în şedință extraordinară, în regim de urgență, a Consiliului local municipal Târgu-Mureș. Inițiativa priveşte un proiect de hotărâre privind stabilirea rețelei şcolare pentru municipiul Târgu-Mureș şi statuarea, prin nerespectarea legislației în vigoare, a Liceului teologic romano-catolic, în corpul B al imobilelor în care funcționează astăzi Colegiul Național ,,Unirea”.
În acest sens, Fundația Statusul Romano-Catolic din Transilvania amenință Primăria Târgu-Mureș cu rezilierea contractului privind închirierea spațiilor pentru Colegiul Național ,,Unirea “. Este evident un şantaj, câtă vreme acest subiect se află în litigiu juridic la nivel de instanțe de judecată iar DNA cercetează tocmai înființarea prin nerespectarea legii a acestei unități de învățământ.
Politicieni iresponsabili, în disprețul legislației din educație, urmăresc instigator o retensionare a acestui subiect conflictualizând etnicist. Fac apel la calm, echilibru şi cumpătare, nimeni nu este mai presus de lege!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus