Back
Featured image of post Și luptă și dă-i doar din gură...

Și luptă și dă-i doar din gură...

Reprezentanții UDMR au batjocorit și în acest an Ziua Națională a României. Au exprimat poziții scandaloase în Parlament, nu au participat nici măcar prin miniștri pe care îi au în Guvernul României la manifestările festive dedicate acestei zile aniversare fundamentale pentru statul român, au sfidat deliberat sărbătoarea vădindu-și ostilitatea inacceptabilă la adresa României.

În acest timp, marele general din fruntea PNL s-a făcut că nu vede și a tăcut mâlc. Nu i-a dat șeful său niciun mandat să reacționeze. Președintele Iohannis tocmai a „uitat” că nu demult declara că „marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor / Jo napot kívanok, Ciolacu!”

Intuind că, față cu obrăznicia și nesimțirea UDMR, nu poate rămâne într-o penibilă expectativă, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat strict declamativ și electoral. În loc să anunțe motivat încetarea parteneriatului cu UDMR la guvernare, în stilu-i caracteristic, s-a rățoit „vitejește” la camerele de luat vederi, transmițându-le celor dispuși să-l mai creadă că această atitudine a udemeriștilor nu va rămâne fără consecințe.

Și luptă și dă-i doar din gură, că așa-i politica strict guralivă la noi, în timp ce concret și prin fapte, dânșii sunt solidari, chiar ne fură.

Last updated on Dec 03, 2022 11:50 UTC
comments powered by Disqus