Back
Featured image of post A mai rămas o singură dreaptă

A mai rămas o singură dreaptă

După cum anticipam, președintele Klaus Iohannis a predat PNL la PSD. Cele două formațiuni politice forțează comasarea alegerilor, în dispreț total față de statul democratic și de drept, urmărind de fapt comasarea lor politică prin uniunea baronilor, a privilegiaților și clientelei de activiști cu sinecuri la stat într-un partid unic, PSDNL, reanimând astfel răposatul PCR. Un singur gând, o unică voință, pentru reinventarea celui mai iubit fiu al poporului…

În disperarea lor electorală de a-i manipula și fenta pe români, scot la foc automat sondaje prefabricate propagandistic iar azi au convocat CSAT. Transmit prim media spaime și pericole, că românii trebuie să fie pregătiți de război, că e nevoie de stabilitate iar siguranța națională stă doar în puterea actualei coaliții de guvernare.

Culmea, în urmă cu trei luni, întrunit în structura de vârf la Sinaia, PNL prin liderii săi susținea că, în urma consultării, peste 70% dintre proprii membri și simpatizanți doresc ca partidul să participe la alegeri „prin noi înșine” și că, în consecință, s-a votat unanim în acest sens. Ce s-a schimbat de atunci? În esență, doar le-a sporit disperarea întrucât se prăbușesc consecvent în sondaje, picajul conducându-i sub 14%, conform sondajelor netrucate actuale. Așadar, PNL se îndreaptă vertiginos către veșnica pomenire.

Românii nu sunt atât de proști pe cât și-ar dori partidele guvernării. Partidul Unic PSD-PNL înseamnă sărăcirea românilor. Cu toții am văzut cât rău poate face acest partid unic aflat la guvernare în ultimii doi ani. Am văzut cum au crescut taxele, în timp ce baronii lor cheltuiau milioane de lei pe vacanțe și cumpărături de lux, așa cum au făcut baronii PNL și PSD de la Prahova și Vaslui. PSD și PNL au crescut taxele, prețurile și dobânzile, au băgat mâna în buzunarele oamenilor ca să-și dea pensii speciale, sinecuri și contracte pentru clientela de partid, au căutat permanent să aservească justiția și să submineze economic România.

Astăzi, liderii Alianței Dreapta Unită (ADU) au anunțat că vor formula o solicitare specială prin care cerem președintelui să mai pună o urnă în aceeași secție de vot. Pe lângă două alegeri, mai e loc și de un referendum, dacă tot le pasă de ceea ce vor românii. Îi vom cere lui Klaus Iohannis, printr-un demers oficial, să convoace referendum pentru eliminarea pensiilor speciale, așa cum a convocat referendum pentru justiție în 2019. Da, Dreapta Unită susține că poporul român trebuie sa se pronunțe asupra pensiilor speciale! Vrem, de asemenea, vot pentru primari în două tururi, reducerea numărului de parlamentari la 300, susținerea prin reforme reale a clasei de mijloc, a capitalului autohton, impulsionarea investițiilor și predictibilitate în economie.

Noi vom elimina pensiile speciale, vom tăia taxele și vom lăsa banii în mâinile oamenilor care muncesc cinstit. Vom aduce banii din PNRR pentru modernizarea României. A mai rămas o singură dreaptă, calea cea dreaptă, Dreapta Unită pentru o Românie dreaptă.

Last updated on Feb 21, 2024 15:44 UTC
comments powered by Disqus