Back
Featured image of post Am consimțit să fiu o țintă publică!

Am consimțit să fiu o țintă publică!

Dragi prieteni, e în plină desfășurare sezonul competițional electoral de spurcare prin politică, e superofertă de cap în gură și se poartă lovitura icnită pe sub centură. E liber la învrăjbire, bălăcăreală, ponegrire și se servește cu abnegație negativismul, prin crosa „vitejească” la patină. Unii dintre candidații aflați în criză de imagine, notorietate și credibilitate, înțeleg astfel să-și „altoiască” adversarii promovând același tip de politică funestă, risipitoare de energii și negativism, care a adus România în situația „feerică” de azi. Eu le doresc succes tuturor și mai ales nevrednicilor, aflați în pană de muniție, care-mi caută „bube” prin materiale de presă calomnioase, scremute la comandă, publicate nu de jurnaliști ci de mercenari rătăciți prin mass-media cu mai bine de un deceniu în urmă.
Vă readuc aminte că pe pseudo-jurnaliștii defăimători i-am chemat în judecată la vremea potrivită și am câștigat, fără excepție, toate procesele pentru calomnie prin presă, instanțele obligându-i să-mi achite daune morale și materiale substanțiale. Iar șeful acestora, un personaj sinistru și lipsit de scrupule, care conduce și astăzi o redacție din Târgu-Mureș, a fost condamnat definitiv pentru șantaj prin presă, la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei și interzicerea unor drepturi, în urma plângerii mele penale, ca și a altor victime, adresate Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș. Vă fac cunoscute aceste informații, întrucât consider că adevărul rămâne cea mai redutabilă „armă” și voi continua să-l promovez ca port-drapel al politicianului onest pentru care militez, confruntat fiind permanent cu aliniamentul spațiului public…
Prin urmare, mă ofer dezinvolt ca țintă, câtă vreme nu am nimic de ascuns și nu îmi este rușine cu ceea ce am izbutit să fac până acum în existența mea, pentru mai binele comunității din care fac parte și a semenilor mei. Să vorbească lumina faptelor pentru toți cei așezați la startul electoral! Am consimțit să fiu o țintă publică, atunci când am pășit sfios în arena politică. Așadar, trageți dacă aveți cu ce!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus