Back
Featured image of post Azile de exterminare cu complicitate politică

Azile de exterminare cu complicitate politică

Premierul Marcel Ciolacu încearcă să pună batista pe țambal – anunță demiterea (care, de fapt, se transformă în „suspendarea din funcție”) a unor oameni fără chip și fără nume, pe care îi transformă astfel în țapi ispășitori.

Să vedem însă cine avea legătură directă, responsabilități și atribuții profesionale în privința azilelor transformate în lagăre de concentrare și exterminare:

👉 Gabriela Firea (ministrul Familiei), a cărei soră, cea mai bună prietenă și șoferul sunt implicați în respectiva grozăvie.

👉 Primarii din Voluntari (Florentin Pandele) și de la Sectorul 3 (Robert Negoiță) pe teritoriul cărora s-au întâmplat aceste nenorociri și care au acordat autorizațiile de funcționare necesare.

👉 Ministrul Muncii (Marius Budăi) are în subordine instituția care acreditează și verifică aceste azile. Ca să nu mai spunem că banii către DGASPC-uri vin de la Ministerul Muncii.

👉 Ministrul Sănătății (Alexandru Rafila) care are în subordine Inspecția Sanitară (fostul SANEPID), instituție obligată să verifice periodic azilele.

👉 Președintele CJ Ilfov (Hubert Thuma de la PNL) care plătea pentru aceste orori și care nu a verificat condițiile din azile.

Monstruozitățile din Voluntari seamănă foarte tare cu ce s-a întâmplat la Colectiv. Diferența este că aici discutăm de înfometare, tortură și exterminare cu premeditare. Ceea ce s-a întâmplat în privința acestor azile dă perfect măsura a ceea ce Președintele Iohannis cataloga drept „stat eșuat”.

Iată de ce premierul Marcel Ciolacu va căuta să ascundă sub preș complicitatea politică responsabilă de aceste lagăre de exterminare.

Last updated on Jul 10, 2023 08:30 UTC
comments powered by Disqus