Back
Featured image of post Blestemul țării…

Blestemul țării…

Problema cu sporirea alocațiilor, dublarea salariilor, creșterea pensiilor este în esență aceeași. Cine nu ar vrea creșterea peste noapte miraculoasă a nivelului de trai, o casă luxoasă, un bolid ultimul răcnet, bani la discreție de la stat și vacanțe exotice? Atenție, fără niciun îndemn la muncă, fără nicio soluție de creștere sustenabilă a economiei prin investiții, mari proiecte de dezvoltare și infrastructură…
Păi tocmai guvernarea de ,,patrioți” din tagma PSD le-a ambalat pe toate mincinos, demagogic, populist și strict imaginar, prin ,,geniile” Dragnea de la Teleorman via Rahova, Vâlcov, Teodorovici et comp., împrumutând zilnic de la bănci și capitaluri străine, cu dobânzi criminale, îndatorând România pe zeci de ani de acum încolo, încât vor ajunge și nepoții să muncească pentru a ne plăti datoriile de azi. Acum încearcă populist să manipuleze politic și mediatic căznindu-se să determine și actualul guvern să procedeze la fel, pentru a nu se prăbuși electoral. O mizerie!
Măi fraților, PMP a venit cu soluții demult. Reduceți la 300 numărul de parlamentari, tăiați pensiile speciale nesimțite și reduceți clica de profitori și privilegiați, haitele de abonați politici care parazitează bugetofag statul. Stimulați investițiile, reduceți fiscalitatea și dați oxigen în plămânii clasei de mijloc, susțineți micul producător și antreprenor român. Dacă va crește bunăstarea clasei de mijloc, care reprezintă temelia stabilității economiei statului, vor ajunge mai mulți bani la buget și vor putea fi sporite sustenabil alocațiile, veniturile populației… Restul e doar intoxicație politică, publică, iresponsabilă. Îngenuncheați România definitiv, o duceți la sapă de lemn, pentru a o vinde ieftin pe șperți. Săraca țară, ce blestem politic pe capul ei!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus