Back
Featured image of post Când ești condus de râme, nevertebrați, profitori și proști...

Când ești condus de râme, nevertebrați, profitori și proști...

Pentru a contracara criza energetică, Austria a redeschis o centrală pe cărbune care fusese dezafectată în 2020. La fel și Germania a anunțat duminică măsuri de urgență ce includ posibilitatea de a folosi centrale electrice pe cărbune.

„Geniile” guvernării României s-au grăbit să promoveze o Ordonanță de Urgență referitoare la închiderea tuturor termocentralelor pe cărbune, concomitent cu închiderea carierelor de exploatare a materiei prime pentru acestea.

Regulamentul Uniunii Europene prevede posibilitatea renegocierii PNRR, ca urmare a unor circumstanțe obiective. Însă, ministrul „Dandana” al Energiei trăiește în lumea lui și susține că instituția este decisă să meargă până la capăt cu planul tembel de închidere a producției de energie pe cărbune, destabilizând astfel întreg sistemul energetic național.

Dacă ne conduc râme, nevertebrați, profitori și proști în această privință, ne merităm soarta de slugi care vor importa energie la prețuri astronomice, în loc să ne-o producem eficient prin forțe și din resurse proprii.

Last updated on Jun 20, 2022 07:15 UTC
comments powered by Disqus