Back
Featured image of post Când votezi PSD și susții, de fapt, UDMR, implicit la Mureș

Când votezi PSD și susții, de fapt, UDMR, implicit la Mureș

La Târgu Mureș, PSD reiterează aceeași rețetă electorală de fentat și prostit alegătorul, care a funcționat profitabil politic și la alegerile din 2020. Blat cu UDMR pentru președinția Consiliului Județean (oricum au condus împreună Consiliul județean Mureș în ultimii patru ani), blat cu UDMR pentru Primăria Municipiului Târgu Mureș.

              Dumitrița Gliga, susțin cei revoltați din PSD Mureș, este strict interesată de propria candidatură parlamentară din toamnă, așadar va conduce lista pesedistă pentru Camera Deputaților, după simulacrul candidaturii la funcția de președinte al Consiliului Județean (după cum s-a petrecut identic anterior),  iar lui Dorin Florea i s-a promis prima poziție  pe lista candidaților pentru Senat. Adică, uzurparea actualului senator PSD, Leonard Azamfirei, nededulcit la învârtelile jenante ale pesedismului local, partid predat cu tot cu logistică politică și bagaje la UDMR.

              În rest, votați-i cu încredere și, vorba proaspătului pesedist Claudiu Maior și a pretinsului „independent”, susținut de PSD, Dorin Florea: „nu vă irosiți voturile”! Vă traduc, pe scurt: dacă votezi PSD, de fapt susții UDMR. Mai aveți dubii, pare neverosimil? Analizați contextul identic din 2020 și ce s-a întâmplat politic, cine a condus ulterior în Târgu Mureș și județul Mureș.

Astfel de înțelegeri politice au fost parafate de PSDNL (fie în beneficiul PSD, fie în cel al PNL, după caz) în toate județele relevante, de interes pentru coabitarea în continuare cu UDMR.

Last updated on May 29, 2024 16:58 UTC
comments powered by Disqus