Back
Featured image of post Căiți-vă!

Căiți-vă!

Probabil vă amintiți, am comunicat anterior pe baza experienței noastre jalnice în accesarea fondurilor europene, că nu se va schimba mare lucru în România nici în privința Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Că nu va curge lapte și miere, nici nu vor umbla câinii cu colaci în coadă, nici economia României nu va fi pusă la adăpost sau salvată de criza economică pe această cale. Numai președintele României și câțiva politruci propagandiști ne prezentau entuziast, elogios, acest plan european salvator, „miraculos”, în combinația guvernării și a „guvernului meu”.

Iată cum stăm până acum în această privință. România beneficiază în prezent de o alocare de 29,18 miliarde euro pentru implementarea PNRR, din care granturi în valoare de aproximativ 14,24 miliarde euro și (atenție!) împrumuturi în valoare de 14,94 miliarde euro. Pentru implementarea PNRR, România a încasat deja două tranșe de prefinanțare, în valoare cumulată de aproximativ 3,79 miliarde euro, în decembrie 2021 și în ianuarie 2022.

Așadar, pe primele 9 luni din 2022, concret, conform execuției bugetare, țara noastră nu a utilizat nici măcar un eurocent din PNRR și se încheie anul…

Incompetenți și mincinoși din fruntea țării căiți-vă, tot va veni finalmente scadența, nu cea contabilă, ci a poporului trădat, mințit, înșelat, umilit, furat!

Last updated on Nov 10, 2022 10:11 UTC
comments powered by Disqus