Back
Featured image of post Ca la covrigărie cu politica asta de pe Dâmbovița, originară de prin Buzău...

Ca la covrigărie cu politica asta de pe Dâmbovița, originară de prin Buzău...

Tare în clanță Ciolacu ăsta, monșer! El strigă primul „hoții”, că țara a fost furată în povestea cu exploatarea auriferă de la Roșia Montană și pierdem prin procesul internațional miliarde de dolari. Apoi, sentința dă câștig de cauză României iar premierul se sucește și devine brusc salvatorul patriei, după ce unii și-au umplut buzunarele pe la bursă tocmai pe baza speculațiilor sale iresponsabile.

La fel a declarat că a plafonat prețurile la produsele alimentare de bază și le vede tot omul de rând sporind vertiginos, odată cu creșterea deficitului bugetar, a inflației și cavalcada accizelor, a taxelor, care ne fac campioni în Uniunea Europeană.

Cu câteva zile în urmă, identic strigă din nou primul-sinistru că i se cere să închidă supermarketurile la sfârșit de săptămână. Nu știe nimeni de unde zavera, de unde fandaxia, că nu era nicio presiune în afara fantasmagoriei din agenda de cules voturi a premierului, „coșefuț” al Partidului Comasat Român. Ieri, același „zvonac” din fruntea guvernului, anunță eroic că, după ce a consultat cetățenii patriei, a decis că nu e oportun și că nu mai închide supermarketurile. Cel mai iubit fiu al poporului, erou între eroii demagogiei socialiste, măreț cârmaci, falnică-i corabia mitomaniei.

Belea, cu cel care strigă: „Lupii, mă!”, din chiar fruntea țării, când tocmai el își ascute tacticos dinții și își drege vocea electoral pentru bieții iezișori naivi.

Last updated on Mar 29, 2024 08:46 UTC
comments powered by Disqus