Back
Featured image of post Cine împarte din avuția publică, parte-și face la Târgu-Mures!

Cine împarte din avuția publică, parte-și face la Târgu-Mures!

Ce bine era dacă toți cei aflați azi pe afișele electorale din municipiul Târgu-Mureș ar fi făcut ceva concret pentru acest oraș în ultimii ani. Mă refer în mod special la cei care au ocupat funcții prin administrația publică locală (viceprimari, consilieri) și prin faptele cărora, din păcate, nu s-au materializat semnificative realizări pentru comunitate. Asta e, unii excelează acum în schimb prin ilustrații stradale și portrete demne de Premiul Oscar din cinematografie, opulente, uriașe, grandioase, de sute de mii de euro, te izbești de ele la tot pasul. De unde oare au atâția bani?
Ca să nu mai spunem că, prin influențele și pozițiile pe care le ocupă în Primărie și Consiliul local municipal Târgu-Mureș, cei în cauză au premeditat și au blocat încă de anul trecut majoritatea panourilor publice de afișaj, astfel încât nimeni altcineva să nu-i concureze. Doar tot ei le-au și autorizat, nu? Cine împarte din avuția publică, parte-și face la Târgu-Mureș, după cum lesne s-a putut vedea în ultimii ani!
Așa că să nu vă mirați dacă-i votați pe aceiași aleși iar treburile publice vor funcționa în continuare la fel, adică dezastruos! Respectivii consideră că funcția de primar, de consilier local, se cumpără prin trafic de influență, manipulare și bani ușor dobândiți prin tertipuri și „sifonări” la nivelul bugetului local iar omul de rând poate fi atât de simplu păcălit… Ce ziceți?

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus