Back
Featured image of post Copiii nu trebuie lăsați pradă în capcanele „transgenderismului”

Copiii nu trebuie lăsați pradă în capcanele „transgenderismului”

Decizia președintelui Klaus Iohannis, de a ataca la Curtea Constituțională a României legea prin care educația sexuală în școli se poate face doar cu acordul părinților, este bizară și absolut dezamăgitoare. Validează conceptul pe baza căruia statul vrea să se substituie total familiei și să impună cu forța un set de norme sociale și morale copiilor noștri.
Pe de o parte, această atitudine încalcă structura societală firească definită ca atare de Constituția României:
 Articolul 48, alineatul 1 din Constituție: „(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”
 Articolul 26, alineatul 1 din Constituție: „(1) Autoritățile publice respectă și ocrotesc viața intimă, familială și privată.”
Pe de altă parte, se încalcă valoarea ultimă a libertății de a alege gradul de instrucție. O astfel de atitudine reprezintă o ipocrizie uriașă și impune un dublu standard evident, câtă vreme educația religioasă și multe alte discipline sunt opționale, iar educația sexuală (în viziunea Președintelui și a neomarxiștilor de la USR) trebuind să fie obligatorie.
Prin astfel de acțiuni, șeful statului nu este un mare reformist, ci doar se înscrie în panoplia liderilor politici căzuți pradă „corectitudinii politice” impuse prin războiul cultural global pornit de progresiștii neomarxiști care încearcă să rescrie valorile fundamentale ale societății.
PMP atrage atenția politicienilor PNL că sunt membri ai Grupului PPE, din Parlamentul European, care are valori creștin-democrate și cuprinde o pleiadă întreagă de formațiuni politice conservatoare.
Îl informăm pe președintele Iohannis că PPE a votat împotriva Raportului Estrela în Parlamentul European, iar șeful statului susține, culmea, exact principiile promovate de socialiști în acel document și, incredibil, exact cu aceleași argumente.
Partidul Mișcarea Populară susține educația pentru sănătate, nu și educația sexuală cuplată, eventual, și cu teoria identității de gen. Da, tinerii trebuie să știe să se protejeze, e necesar să scădem numărul uriaș al sarcinilor minorelor, dar nu putem îngădui ca, încă din fragedă pruncie, copiii să fie învățați că pot face sex oricând băiat cu băiat, fată cu fată și, eventual, că e în regulă să-și aleagă singuri genul, adică dimineața, să poată alege să fie băiat, la prânz, fată și, pe înserat, să devină ceva fluid, bisexual, transexual, asexuat sau vreo bizarerie dintre cele peste o sută de variante inventate ca posibile de ideologii „transgenderismului”.
PMP luptă pentru o Românie a valorilor tradiționale, conservatoare, a credinței în Dumnezeu, susținem supremația moralei creștine!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus