Back
Featured image of post Dați-i „tot înainte” cu neo-marxismul și progresismul internaționalist, nu ne impresionați!

Dați-i „tot înainte” cu neo-marxismul și progresismul internaționalist, nu ne impresionați!

În ultima vreme, politicienii USR-PLUS atacă furibund PMP prin toate canalele comunicării publice posibile. Să vă spun de ce, dincolo de faptul că se apropie campania electorală…
PMP a susținut și votat legea privind marcarea Trianonului, moment istoric fundamental, când în plan internațional s-a recunoscut oficial apartenența Transilvaniei la statul român. USR nu a susținut, nici votat această lege. PMP a solicitat în Parlament votarea și respingerea proiectului legislativ al UDMR, care ar fi dorit să transforme într-o sărbătoare a maghiarimii omorârea, la 1848, a circa 40 de mii de români și veritabilul pogrom îndreptat împotriva celor care aveau „vina” de a fi români. USR nu a votat pentru respingerea acestui proiect legislativ. Parlamentarii PMP au inițiat o lege, adoptată de Parlament, prin care să-i ferim pe copii să fie îndoctrinați prin școli în privința prozelitismului sexual, camuflat sub terminologia de „educație sexuală”, a ideologiei și a identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași. USR a votat împotriva proiectului nostru susținând libertinismul sexual și ideologia promovate de LGBT care, probabil, ar trebui să ajungă și în unitățile de învățământ, să-i educe și formeze adecvat pe copii din fragedă pruncie.
Ne despart viziuni fundamental diferite asupra valorilor naționale, ale vieții, ale celor politice, și a priorităților care considerăm se cuvin asumate acum pentru România. Prin urmare, dați-i „tot înainte” cu neo-marxismul și progresismul internaționalist, nu ne impresionați!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus