Back
Featured image of post Decimarea prin sărăcire și inaniție a poporului român

Decimarea prin sărăcire și inaniție a poporului român

Banca Națională a României se pregătește să majoreze dobânda de referință la 7%, în confruntarea cu inflația devastatoare. Aceasta va conduce la o nouă sporire a ratelor la toate creditele bancare. Statisticile indică o creștere a inflației către pragul de 17%. Sunt însă doar cifre care, în esență, nu indică realitatea dramatică a deteriorării nivelului de trai și a vieții românilor.

Pentru români, scăderea nivelului de trai, prin raportare realistă la creșterile de prețuri la produsele alimentare de bază, la energie, combustibili, medicamente și chiar apă potabilă, vădește o inflație concretă de peste 50%, în temeiul veniturilor nesemnificativ schimbate ale simplului cetățean. Din această perspectivă, reprezintă un atac la „dreptul la viață, precum și la dreptul la integritate fizică și psihică ale persoanei”, care sunt garantate conform Constituției României.

Guvernanții pot declara public orice, prin incompetență, demagogie și iresponsabilitate condamnă la sărăcie extremă, trimit la moarte pătura săracă a românilor care sporește neîncetat dramatic.

Plecați acasă PSD-PNL-UDMR sau veți răspunde pentru decimarea cu bună știință, prin inaniție, a poporului român!

Last updated on Jan 09, 2023 11:39 UTC
comments powered by Disqus