Back
Featured image of post Din nou, peneliștii umblă la Târgu Mureș cu „cioara vopsită”

Din nou, peneliștii umblă la Târgu Mureș cu „cioara vopsită”

Din nou, peneliștii umblă la Târgu Mureș cu „cioara vopsită”

  1. Peneliștii târgumureșeni au forțat cu bună știință promovarea unui proiect de hotărâre a Consiliului local Târgu Mureș pentru construcția unui nou pod peste râul Mureș, în zona Sântana. Știau anticipat că hotărârea nu poate fi procedural adoptată, câtă vreme există o altă hotărâre identică, cu toate studiile necesare, valabilă, aflată în vigoare la Târgu Mureș din 2017.

  2. Acum, printr-o campanie propagandistică și de manipulare publică, se victimizează că le-ar fi fost respins proiectul și îi invită aiurea pe târgumureșeni să semneze pentru podul, atenție!, deja aprobat ca proiect. PNL coabitează cu UDMR și PSD în guvernarea României și la conducerea Primăriei și a Consiliului județean Mureș (PNL Mureș are viceprimar și vicepreședinte).

  3. Problema realizării unui nou pod nu are nicio legătură cu intoxicarea propagandistică a PNL Mureș. Sunt necesare doar fonduri pentru construcția podului, mai precis peste 33,5 milioane de lei (peste 6 milioane de euro), conform studiului din 2017 (hotărâre pe care o puteți consulta în imaginea alăturată), sumă care trebuie actualizată la valorile din prezent, corelative inflației.

  4. Prin urmare, PNL Mureș nu-i mai prostiți pe târgumureșeni! Propaganda nu ține loc de fapte. Aduceți banii necesari pentru acest obiectiv de investiții sau prevedeți-i în bugetul local prin Hotărâre a Consiliului local Târgu Mureș în configurarea bugetului pentru anul viitor. Aveți majoritatea necesară în consiliul local, nu vă prezentați cu nerușinare ca victime și opoziție, câtă vreme sunteți la putere, chiar decidenți.

  5. În mod similar, cei din PNL Mureș au promis, prin diverse campanii anterioare, construirea liniei ferate Târgu Mureș – Sighișoara, un nou spital regional la Târgu-Mureș, parcuri industriale în fiecare municipiu, centuri și drumuri ocolitoare, investiții importante în infrastructura județului iar în ultimele două decenii nu au materializat aproape nimic (cu excepția realizărilor unor primari destoinici care s-au descurcat prioritar prin forțe proprii), doar promisiuni fără acoperire.

Așadar, stimați târgumureșeni, tratați-i cum merită, nu vă lăsați fentați din nou…

Last updated on Nov 05, 2022 10:25 UTC
comments powered by Disqus