Back
Featured image of post Doamne, iartă-i pe neghiobi, că nu au știut ce fac!

Doamne, iartă-i pe neghiobi, că nu au știut ce fac!

Din nou, în crucea nopții, după Ordonanța 13, Codul de Procedură Penală și Codul Penal, o putere politică ticăloșită, a trădătorilor și vânzătorilor de țară, a adoptat în Parlament, de data aceasta, Codul administrativ. Acest instrument legislativ oficializează limba maghiară în România, transformând-o neconstituțional într-o a doua limbă oficială a statului.
Prefecții vor fi obligați să asigure folosirea limbii maghiare în Instituțiile prefectului, la nivelul autorităților administrației publice locale, instituțiile publice aflate în subordinea acestora, organismele prestatoare de servicii publice și de utilitate publică de interes local sau județean, precum și în serviciile publice deconcentrate. De asemenea, sunt obligați să asigure limba maghiară pentru inscripționarea denumirii localităților, a străzilor, a piețelor și a parcurilor, a denumirii instituțiilor publice de sub autoritatea lor, precum și afișarea anunțurilor de interes public. Pentru prima dată în România, instituțiile publice vor fi obligate să aibă formulare în limba maghiară.
Pentru toate acestea, au votat în anul Centenar al României, parlamentarii PSD, ALDE și UDMR, dar și, din păcate, o parte a parlamentarilor PNL. Au consimțit să se ralieze acestui troc mizerabil la schimb cu acordarea prin acest Cod administrativ a pensiilor speciale pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene.
S-a votat cu 175 de voturi pentru, 33 împotrivă și 15 abțineri. Găsiți aici lista trădării și a rușinii naționale: http://www.cdep.ro/pls/steno/evot2015.Nominal?idv=20323
Partidul Mișcarea Populară, împreună cu USR, și alți parlamentari care nu și-au vândut onoarea și demnitatea de români pe ,,galbenii” unor pensii speciale, vom sesiza Curtea Constituțională a României pentru acest act revoltător al trădării naționale.

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus