Back
Featured image of post Doi lupi și o oaie supun la vot ce să mănânce la cină

Doi lupi și o oaie supun la vot ce să mănânce la cină

În democrația originală a PCR, a Partidului Comasat Român, alias PSDNL, guvernanții au măsluit  în interesul lor propriu legislația electorală. Astfel, și-au asigurat 4-5 reprezentanți în secțiile de votare, în urma negocierilor politice și a înțelegerilor fortuite cu grupul minorităților, cu UDMR și chiar cu Pro România. Mai pe înțelesul tuturor, le-au preluat pozițiile nominalizând reprezentanți ai PSD și PNL în foarte multe secții de votare la nivel național.

În  acest timp, Alianța Dreapta Unită are un singur reprezentant din partea USR și, uneori, pe alocuri, doi reprezentanți acolo unde tragerea la sorți a fost favorabilă PMP.  Așadar, raport de reprezentare dezechilibrat și total defavorabil pentru opoziție, pe post de victimă sigură, întrucât toate deciziile se iau în secții prin majoritatea voturilor iar mașinăria fraudării poate funcționa nestingherit.

De ce și-ar fi pregătit astfel terenul de vot, câtă vreme nu ar avea un astfel de interes?!

În această extremă a așa-zisei democrații, cu față socialisto-comunistoidă, doi lupi (PNL și PSD), care se confruntă cu o oaie (Opoziția), stabilesc prin scrutin și supun la vot ce se mănâncă la cină. În esență, se pregătesc să îngurgiteze chiar statul de drept.

Arătați-le, oameni buni, cum buturuga mică răstoarnă mârșăvia mare, în beneficiul unei Românii moderne!

Nu pot ei fura, cât puteți voi vota!

Last updated on Jun 03, 2024 16:12 UTC
comments powered by Disqus