Back
Featured image of post Domnule prefect, vă solicit imperativ să vă faceți datoria! Blocați ticăloșia!

Domnule prefect, vă solicit imperativ să vă faceți datoria! Blocați ticăloșia!

Este o nouă mare ticăloșie, din partea Consiliului local Târgu-Mureș, îndatorarea în regim de urgență a orașului cu aproape 90 de milioane de lei, fără nicio dezbatere publică, prin încălcarea prevederilor legale privitoare la administrația publică și procedura privitoare la promovarea hotărârilor.
Am luat poziție, am văzut că s-a soldat cu consecințe, adică excluderea din PNL a celor cinci consilieri locali aleși în 2016 pe listele PNL Târgu-Mureș. Îi cunosc, nu poartă singuri această responsabilitate, au fost determinați să voteze astfel de către cei care conduc astăzi Primăria municipiului Târgu-Mureș. Respectivii și-au schimbat „părul” trecând la ALDE, nu și năravul!
Mă întreb însă, ceilalți consilieri de la UDMR și PSD care au votat în solidar pentru această mârșăvie, nu sunt responsabili?! Nu au nimic de comunicat public, adică să explice urgența îndatorării târgumureșenilor pentru câteva decenii de acum încolo, sub pretextul unor fantomatice investiții nedezbătute public?!
Acum, este datoria prefectului județului Mureș, Mircea Dușa, să reacționeze asigurând legalitatea actelor administrative. Domnule prefect, aveți toate argumentele legale pentru a notifica Hotărârea Consiliului local municipal Târgu-Mureș, privind aprobarea contractării și garantării cu venituri proprii a unei finanțări rambursabile interne/externe, în valoare de maxim 89.835.883,80 lei. Vă solicit imperativ, să ignorați presiunile politice și să vă faceți datoria!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus