Back
Featured image of post Dormiți liniștiți, Marcel și Nicu veghează!

Dormiți liniștiți, Marcel și Nicu veghează!

Ca să înțelegeți pe deplin pe mâna cui se află România, constatați ce preocupări prioritare au, la aceste vremuri de mare cumpănă, necazuri și restriște economică pentru români, cei din fruntea partidelor de guvernământ. Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a oferit funcția de premier pentru 2024 lui Nicolae Ciucă, liderul PNL, dacă vor merge în tandem la alegeri iar peneliștii îl vor susține pe Ciolacu pentru funcția de președinte al României.

Dialogul dintre cei doi s-a purtat cam așa.

Zice Marcel: „Măi, Nicule, ne merge bine la guvernare? Ne merge! Ai noștri și-au găsit cu toții funcții bănoase la stat? Și-au găsit! Merge banda profitului în beneficiul reciproc? Merge! Și-au mărit cu toții lefurile? Mărit! Primarii sunt mulțumiți că le tot umplem punga și vor primi și pensii speciale? Mulțumiți! Păi, hai să ne aliem electoral și pentru 2024, voi mă susțineți pentru funcția de președinte al României, noi îți asigurăm voturile pentru a fi premier, iar cu un drum comasăm și alegerile… Rămânem împreună politic și toată lumea va fi mulțumită.”

Pentru restul amărâților acestei țări, munciți mai intens pentru taxe tot mai mari și mai multe, băgați mare, visați frumos la grandioase proiecte de dezvoltare, la venituri mai bune, la prosperitatea și bunăstarea României. Încă de pe acum, guvernanții trudesc pentru voi, anume cum să își împartă viitoarele funcții decizionale, se spetesc nădușind declarativ pentru binele românilor.

Dormiți liniștiți, oameni buni, Marcel și Nicu veghează!

Last updated on Mar 16, 2023 12:00 UTC
comments powered by Disqus