Back
Featured image of post Dulăii nu pleacă de lângă măcelărie!

Dulăii nu pleacă de lângă măcelărie!

UDMR a susținut toate mârșăviile actualei guvernări PSD-ALDE. A votat pentru modificarea codurilor penale în favoarea infractorilor, dezincriminarea neglijenței în serviciu și parțial a abuzului în serviciu și reducerea perioadei de prescripție a acestei fapte penale, a votat în favoarea pensiilor speciale pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene, pentru pensiile speciale ale altor categorii de demnitari precum avocatul poporului, Curtea de conturi ș.a. În acest timp, județele Harghita și Covasna sunt printre cele mai sărace din România și nici județul Mureș nu se simte tocmai bine…
Dând față cu supărarea maghiarilor, a propriului electorat, înșelat și dezamăgit, conducerea UDMR își fentează din nou susținătorii, în plină campanie electorală și, invocând pretextul unui presupus abuz etnic din partea autorităților statului asupra viceprimarului udemerist, suspectat că a contribuit la profanarea crucilor eroilor români din Valea Uzului, conducerea uniunii anunță bombastic că rupe protocolul de colaborare cu PSD-ALDE.
Minciună, oameni buni, strategie electoralistă de doi bani! UDMR are reprezentanți în eșalonul doi prin guvern și în toate ministerele, membrii săi conduc în teritoriu servicii deconcentrate ale ministerelor și au resurse importante, controlează bani mulți, toate contribuie la sprijinirea clientelei udemeriste și facilitează accesul firmelor de casă la diverse lucrări și banul public. Ați auzit în afara declarației fantastice cu ruperea protocolului de vreo demisie din aceste funcții din partea udemeriștilor? A demisionat cineva măcar de complezență? Nici nu veți auzi pentru că dulăii nu pleacă de lângă măcelăria care-i hrănește copios din banul public, pe lângă care s-au aciuat de aproape trei decenii.
Hăulesc, latră propagandistic, dar în esență dau din coadă pe lângă guvernări că o duc bine. Chiar mai lasă câte o ciozvârtă de prisos cățelușilor pe care-i reprezintă și care cred naiv că împreună constituie o haită… autonomă. E însă ca în fabula celebră, dulăii vor egalitate dar nu pentru căței! Să recunoaștem totuși că năravul le rezistă, persistă și la fiecare scrutin electoral insistă să-și schimbe părul cu succes!
Deșteaptă-te, maghiare, că o duci la fel de rău ca și românul!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus