Back
Featured image of post Eșecul dreptei și toată tărășenia sa…

Eșecul dreptei și toată tărășenia sa…

Să pretinzi că vrei să spulberi PSD la locale dar să nu fii în stare să solidarizezi o coaliție de dreapta și candidați comuni, în acest sens, nici măcar în Capitală. Să susții cu ipocrizie că vrei înfrângerea primarului general, Gabriela Firea, dar să nu aduci niciodată la aceeași masă, în formulă completă, liderii PNL-USR-PMP. Această situație este, din păcate, identică la nivelul întregii țări și vădește pe deplin interesul în privința coalizării dreptei.
PMP a chemat la solidarizare, în mod repetat, partidele din dreapta eșichierului politic, pentru a învinge baronii și dinozaurii pesediști, invitație rămasă valabilă încă de la începutul acestui an. Voința și bunăvoința noastră nu pot fi însă doar unilaterale, câtă vreme unii, îmbătați de propriile glorii și scenografii sociologice, prin care se pozează triumfalist, doresc să rămână exclusiv cu folosul politic iar noi să împărțim resemnați ponosul.
Prin urmare, evident dezamăgiți de acest eșec pricinuit de orgolii, vanități și egoismul unora, care se văd deja pe cai mari și învingători din partea dreptei politice, am ajuns în acest impas cu privire la strategia comună pentru alegerile locale. Considerăm că se cuvenea să știți cum stăm și că PMP și-a manifestat încă de la început deschiderea și disponibilitatea pentru o coalizare a forțelor dreptei care, regretabil, nu se va materializa.
Ne vedem politic așadar de lupta noastră ca și până acum, prin forțele proprii. Adică, după modelul înaintemergătorilor pașoptiști: „prin noi înșine”!
Noi, toți, pentru România!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus