Back
Featured image of post Eroi au fost, ERORI sunt încă, „Solitaire-ul” ca spectacol ne mănâncă

Eroi au fost, ERORI sunt încă, „Solitaire-ul” ca spectacol ne mănâncă

Cât de ridicol apare acum premierul Marcel Ciolacu care, în numele Guvernării PSD-PNL, anunță ca pe o mare realizare faptul că simulează reducerea unor posturi, comasarea unor instituții publice și reducerea unora dintre cheltuielile nesimțite cu bunuri și servicii din aparatul statului. Concomitent însă, promovează noi impozite și taxe pentru mediul privat și simplul cetățean năucit.

Ăsta, da, „eroism” politic! Păi cine a inventat instituții fără obiectul muncii și angajările la stat, fără număr, de jucat „Solitaire” la locul de muncă, pe banul public? Cine a creat acest stat instituțional supraponderal care secătuiește buzunarele contribuabililor și sufocă prin suprafiscalizare cetățeanul român? Cine a inventat puzderia de sporuri care ajung să fie chiar mai mari decât salariul unor privilegiați? Cine a inventat aberațiile de pensii speciale și pensionările la 40 și un pic de anișori? Cine a vândut România și resursele sale oricui a venit cu niscai șperț pentru buzunarele celor de prin puterea politică?!

Măi, „eroilor” politici, de pe la PSD-PNL ș.a., chiar nu vă este rușine să vă pozați cu simulacrul de reforme al acestui stat, pe care tot voi l-ați „eșuat” și îngropat, prin hoțiile, tupeul și nesimțirea unora dintre voi, grotescă?!

Last updated on Aug 02, 2023 14:46 UTC
comments powered by Disqus