Back
Featured image of post Fără nicio reformă reală, campioni iresponsabili la angajările la stat

Fără nicio reformă reală, campioni iresponsabili la angajările la stat

Ca să înțelegeți pe deplin ce înseamnă o guvernare parazitară și falimentară pentru statul român, aflați că, pe baza analizei furnizate de publicația Profit.ro, numărul posturilor ocupate în instituții și autorități publice a crescut cu 5.825 în luna noiembrie 2023, față de octombrie, și a ajuns la 1,295 milioane de funcționari în aparatul de stat.

Comparativ cu situația de la finalul anului 2022, numărul posturilor ocupate în instituțiile publice este mai mare cu 16.542. Astfel, în sectorul public, au sporit angajările cu o medie lunară de 1.920 posturi, cea mai ridicată pentru un guvern începând cel puțin din 2017 până în prezent.

Așadar, socialiștii lui Ciolacu, încuscriți la guvernare cu pseudo-liberalii lui Ciucă, nu numai că au evitat orice reformă funcțională în aparatul oricum supraaglomerat al sectorului public, care sufocă bugetul de stat, ci chiar au sporit angajările clientelei politice în sectorul public, într-o perioadă de criză economică dramatică, inflație și degringoladă.

E un an electoral greu, să analizați situația țării și ofertele politice cu dreaptă măsură.

Last updated on Jan 05, 2024 09:08 UTC
comments powered by Disqus