Back
Featured image of post Faceți foamea și slăviți-i pe cei pe care i-ați votat!

Faceți foamea și slăviți-i pe cei pe care i-ați votat!

Necazul și sărăcia sunt dedicate doar cetățenilor de rând, cărora criza le este destinată cu supra măsură. Cei care conduc instituțiile statului trăiesc, pardon, huzuresc într-o Românie prosperă. Astfel, Poliția a licitat cumpărarea a 600 de autoturisme BMW, cu 39.000 de euro fiecare. Presa susține că autoturisme identice au fost cumpărate de instituții ale statului din Polonia cu 10 mii de euro mai puțin per bucată.

De parcă nu ar fi știut dinainte de această achiziție a unei importante instituții aflate în subordinea sa, în urma scandalului public, ministrul de Interne și-a trimis Corpul de control să verifice, chipurile, achiziția. Când însă Automobile Bavaria, firma de la care urmează să fie achiziționate autoturismele este condusă de Michael Schmidt, absolut întâmplător prietenul președintelui Klaus Iohannis, ce șanse credeți că există pentru clarificarea acestui „tun”?

Nici ai noștri aleși de la Târgu-Mureș nu s-au lăsat mai prejos. Primarul municipiului Târgu-Mureș a înaintat Consiliului local un proiect de hotărâre privitor la achiziția unui imobil cu peste un milion de euro. În pofida protestelor consilierilor locali ai PMP, hotărârea a fost adoptată, fiind notificată însă de Instituția Prefectului Mureș. Culmea, deși primarul a susținut că numărul funcționarilor este supradimensionat și a promis, în campania electorală, o reducere drastică a angajaților din Primărie și instituțiile subordonate, în realitate nu a făcut nimic în acest sens. Ba, la rândul său și cu concursul UDMR, PNL, PSD, a făcut zeci de alte angajări suplimentând personalul. Argument propice să declare că angajații și serviciile Primăriei sunt înghesuiți și au nevoie de spații suplimentare spre a-și desfășura activitatea.

Sporesc se pare vârtos la vremuri de criză și angajații Consiliului Județean Mureș, câtă vreme această instituție și al său președinte reprezentând UDMR anunță achiziționarea unui imobil cu suma de 2 milioane de euro. Să stea cohorta funcționărimii și a clientelismului politic confortabil. Mai răsfirați, politruci, mai răsfirați…

Așa că, bieți oameni de rând faceți împrumuturi la bănci și plătiți-vă birurile, impozitele, taxele, faceți foamea și slăviți-i pe cei pe care i-ați votat să aibă grijă de banii dumneavoastră și de patrimoniul public. Majoritatea acestora nu au nicio treabă cu suferințele dumneavoastră și criza generalizată periculos, nu au nicio apăsare morală, nici măcar bun simț.

Last updated on Oct 03, 2022 14:24 UTC
comments powered by Disqus