Back
Featured image of post Greva, îndesată sub preș

Greva, îndesată sub preș

Măsura corectă a unui om este cuvântul său, mai exact respectul față de cuvântul dat. Ce oameni sunt ăștia de la guvernare care îi mint pe cetățenii acestei țări consecvent, cu tupeu, fără scrupule.

Să-i minți pe profesori de trei săptămâni încoace, să le promiți implicit la ultima întâlnire cu premierul că le rezolvi revendicările, pe care le consideri legitime, doar să revină de luni la unitățile de învățământ, apoi să faci exact pe dos, printr-o ordonanță de urgență fortuită, concepută pentru a-i induce în eroare doar pe proști.

Între timp, PSD-PNL-UDMR s-au întors rapid exact la preocuparea lor politică prioritară, adică - „stejar-extremă-urgență” - rocada la guvernare și reîmpărțitul fotoliilor, a privilegiilor, a banilor țării, pe care-i administrează șmecherește în numele dumneavoastră. Chiar li se rupe de școală, elevi, de examenele imperative, de absolvenți și, în general, de soarta copiilor noștri. Nu le vor da nimic greviștilor decât praf în ochi pentru că, altminteri, ar trebui să taie de la clientela lor politică iar aiasta nu se poate, monșer.

Din banii țării trebuie să se înfrupte profitabil ei, pentru că ei fac împărțeala și pot, căci, se știe, „cine împarte, parte-și face”, restul biete dobitoace.

Last updated on Jun 12, 2023 07:27 UTC
comments powered by Disqus