Back
Featured image of post I-a cuprins disperarea...

I-a cuprins disperarea...

La cât de „glorios” guvernează și confruntându-se cu o prăbușire abruptă în sondajele de opinie, pe peneliști i-a cuprins disperarea electorală. Pare că le este chiar frică să dea ochii cu românii, după ce le-au trădat votul din 2020, reînființând USL prin alianța cu PSD.

Vehiculează așadar cu îndârjire în spațiul public tema care îi preocupă prioritar, adică alegeri comasate, neconstituționale, aproape implorând susținerea, mila PSD, și alegerea primarilor într-un singur tur (aici fiind cu toții solidari PSD-PNL-UDMR).

Nădăjduiesc însă că românii vor contabiliza așa cum se cuvine marile lor realizări:

👉 refuzul reformării sistemului public de pensii speciale și protejarea privilegiaților, blocarea PNRR;

👉 votul revoltător pentru Codul de procedură penală, în tentativa de a mări pragul pentru abuzul în serviciu la 250.000 de lei;

👉 gaura imensă de la bugetul de stat și împrumuturile externe la dobânzi înspăimântătoare care îndatorează România pe termen lung;  

👉 batjocura decontărilor pentru agricultori și fermieri;

👉 scandalurile de corupție perpetue care macină Puterea.

Există un dispreț profund al guvernanților față de Constituție, dar și față de cetățenii României, pe care puterea politică îi tratează ca pe niște proști. Acum vehiculează comasarea alegerilor și un singur tur pentru primari, anterior au intoxicat cu povestea alegerilor anticipate, care ar fi trebuit să aibă loc anul acesta, într-un context foarte dificil din perspectivă socio-economică și de securitate.

Nu îi interesează decât cum să țină demagogic România captivă în circuitul intereselor egoiste, oneroase, culpabile dar profitabile pentru buzunarele clientelei de partid. În rest, Dumnezeu cu mila!

Last updated on May 02, 2023 17:45 UTC
comments powered by Disqus