Back
Featured image of post Iată de ce județul Mureș nu mai are aeroport și involuează!

Iată de ce județul Mureș nu mai are aeroport și involuează!

Celor care v-ați exprimat în mod repetat îngrijorarea în privința situației actuale a Aeroportului „Transilvania” și a tergiversării lucrărilor privind refacerea pistei, vă fac cunoscute câteva dintre preocupările prioritare ale președintelui Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc.
Reprezentantul UDMR, instalat confortabil președinte al județului prin susținerea PSD Mureș, nu are timp de aeroportul blocat și închis, aflat în subordinea Consiliului județean Mureș, ci luptă din răsputeri pentru susținerea Inițiativei Cetățenești – Minority SafePack, în Transilvania. Peter Ferenc postează cu entuziasm pe pagina sa de Facebook cum se strâng semnături de la maghiari în acest timp, arătând că, până acum, s-au parafat 261.000 de semnături iar campania continuă.
Pentru cei care nu știu ce semnifică „Minority SafePack”, vă informez că obiectivele acestui pachet de reglementări și normative care se doresc impuse la nivelul Uniunii Europene pot genera consecințe grave asupra stabilității Europei, evident și asupra României, una dintre acestea făcând posibilă autonomia teritorială pe criterii etnice. Comisia Europeana a respins deocamdată Inițiativa Cetățenească Europeană (ICE) pentru protecția minorităților naționale – Minority SafePack, însă UDMR, alături de alte câteva zeci de organizații ale minorităților din Europa, se străduiește să o impună ca directivă.
Totodată, președintele Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc, are și alte preocupări „importante”, concretizate ca urgențe prin amplasarea de indicatoare bilingve la granița județului Mureș cu județul Alba. În an centenar, traduce denumirea județului Alba în „Feher” și amplasează indicatoarele cu noua denumire la intrarea în județul învecinat dar, șmecherește, le „plantează” pe raza administrativă a județului Mureș. Ce mai contează că în județul Alba locuiesc, conform ultimului Recensământ din 2011, doar 4,3 la sută cetățeni de etnie maghiară, iar legea nu impune în acest caz indicatoare bilingve. Nu mai contează nici că responsabilitatea legală privind indicatoarele conținând denumirea județului Alba ține de competența Consiliului județean Alba și nicidecum a Consiliului Județean Mureș.
Solicit oficial PSD Mureș să-i retragă sprijinul politic, respectiv suportul consilierilor județeni, președintelui Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc, întrucât preocupările sale sunt prioritar etnocentriste. Pe reprezentantul UDMR din fruntea județului nu-l preocupă dezvoltarea infrastructurii și a economiei județului Mureș, nici bunăstarea tuturor mureșenilor, ci separatismul, enclavizarea teritorială a României și instigarea la conflictualitate interetnică.
Domnilor consilieri județeni și parlamentari mureșeni ai PSD, cum mai puteți să-i priviți în ochi pe mureșenii care v-au girat prin încredere și vot în aceste funcții publice, când susțineți politic și moral, în anul de grație al Centenarului Marii Uniri, tocmai trădătorii și inamicii din interior ai statului român, pe cei care nu recunosc Constituția și vor programatic să enclavizeze etnic și să distrugă România?! Faceți un gest de conștiință și salvați-vă sufletele și onoarea, întoarceți-le spatele și respingeți-l prin vot pe actualul președinte al Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc! Nu-i mai lăsați pe români pradă unei astfel de batjocuri etnice, nu-i mai pedepsiți consecvent inutil!
Județul Mureș merită pacea, armonia și bunăstarea, nu-l condamnați la involuție, conflictualitate și nesiguranță! Fiți demni, fiți cu toții vrednici de memoria și sacrificiul înaintașilor noștri pentru România cea mare, unită, puternică, liberă, suverană, pentru statul național unitar și indivizibil!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus