Back
Featured image of post Incredibil dar adevărat! Sighișoara încotro?!

Incredibil dar adevărat! Sighișoara încotro?!

Am abordat în mai multe rânduri problemele serioase care privesc administrarea deficitară, ineficientă, conform unor interese politice culpabile, a municipiului Sighișoara. Iată și alte exemple edificatoare…
În timp ce ziduri ale Cetății (monument istoric internațional) se prăbușesc iar orașul decade economic pe zi ce trece, în bugetul pe acest al Sighișoarei, administrația publică locală a prevăzut între altele următoarele:
– Aparate de fitness pentru exterior (locuri de joacă) -148.000 de lei
– Mese de tenis pentru exterior – 48.000 de lei
Ambele poziții bugetare sunt supraevaluate cu circa 200% față de prețurile reale ale pieței, care pot fi verificate printr-o o simplă căutare pe Google. Oare cine este politic fericitul destinatar al acestor alocări bugetare cu dedicație?
Continuăm:
– Reabilitare și extindere Sistem de supraveghere video – 1.374.000 lei (când, anul trecut, s-au mai cheltuit pentru proiect tehnic și studiu de fezabilitate alte 400.000 lei)
Prin comparație, pentru Documentația de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) pentru Zidul Cetății au fost prevăzuți în buget 30.000 lei iar pentru reabilitarea scărilor din cetate alte 30 000 de lei.
Comentariile par de prisos, judecați singuri cu dreaptă măsură!
Menționez, ilustrativ, că bugetul pentru acest an al municipiului Sighișoara a fost adoptat în forma propusă de Primărie cu 10 voturi pentru (7 ale consilierilor PSD și 3 ale celor de la UDMR), din totalul celor 19 voturi ale Consiliului local Sighișoara.
Așadar, alianța PSD-UDMR funcționează falimentar foarte bine, atât la nivelul municipiului Sighișoara, cât și al Consiliului județean Mureș.
Nu uitați, votați PMP pentru a scăpa de năpastă! Vă asigur că vine scadența și voi face rânduială în acest județ, la momentul potrivit, evident cu sprijinul dumneavoastră, al celor cu drept de vot! Vă mulțumesc anticipat!
Puteți vedea atașat imaginile de la sine grăitoare de la pag. 45/46, din Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului general al U.A.T Sighișoara pe anul 2019, adoptat întocmai…

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus