Back
Featured image of post Izgoniți mama și tatăl, vă bateți joc de natură și de Dumnezeu…  Din păcate, plătim cu toții!

Izgoniți mama și tatăl, vă bateți joc de natură și de Dumnezeu… Din păcate, plătim cu toții!

Cu mai bine de trei ani în urmă, am intuit direcția în care îndreaptă anticriștii societatea post-modernistă. Diverse minorități și manifestări, altădată periferice, impun noile trenduri imunde: sexomarxiștii, propovăduitorii progresismului tembelizator, anarhic, adepții politicii așa-zis „corecte”, asexuatii, transgenderii, depravații și dezaxații, toții deviații de la normalitatea nativă, biologică, pe care o impune genetic însăși natura, creația dumnezeiască.
Am inițiat o lege împotriva prozelitismului de gen în unitățile de învățământ, declarată neconstituțională de către Curtea Constituțională, la sesizarea președintelui României. Am susținut un amendament privind acordul părinților privitor la educația sexuală a copiilor, nefiind de acord cu profanarea ingenuității, cu asaltul sexologiei asupra copiilor încă din grădiniță și clasele primare, după cum vine curentul și presiunea celor (in)corecți politic.
Astăzi, mă cutremur aflând că Parlamentul European a elaborat un ghid prin care termeni precum „tată”, „mamă”, „gay”, „trans” sau „lesbiană” sunt interziși spre folosire la nivelul oficialilor europeni.
Este absolut interzis să se spună „homosexuali și lesbiene”. În cazul expresiei „căsătorie homosexuală” ea trebuie înlocuită cu termenul „căsătorie egalitară”. În noul limbaj este incorect să vorbești despre „drepturile homosexuale”: ele trebuie înlocuite cu „tratamentul echitabil și egal”. În noul limbaj avem „sex atribuit la naștere” și nu „sex biologic”. De asemenea, este greșit să vorbim despre „schimbarea de sex”, care devine acum o „tranziție de gen”. Termeni precum „tată” și „mamă” devin simplu „părinți”, mai generic.
Țineți minte ce vă spun și învățați din ce a demonstrat istoria: mari imperii s-au prăbușit sub propria decadență morală, socială, atunci când cei care le-au făurit au ajuns să se considere „dumnezei” iar propriile rătăciri, destrăbălări și devianțe au dorit să le transforme și impună ca legi pentru toți ceilalți. Poate chiar această pandemie reprezintă un semn, o avertizare pe care s-ar cuveni să o înțelegem, să ne smerim, să ne rugăm…
În schimb, cei care conduceți lumea încălcați periculos legile firii, vă izgoniți chiar din limbaj mama și tatăl, vă bateți joc de natură și de Dumnezeu. Din păcate, vom plăti cu toții!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus