Back
Featured image of post Lupu-și schimbă părul și sar floacele…

Lupu-și schimbă părul și sar floacele…

Madam Veo uluiește spațiul public cu o revelație copleșitoare, declarând că există totuși viață și după Dragnea, adică: ,,Am început să fiu eu însămi! Ce a fost a fost, important este prezentul!”
Să fie oare rostirea unei persoane cu o personalitate maladivă, bipolară, sau a răbufnit prințesa dintre straiele Cenușăresei, jerpelite lingvistic, gramatical, semantic și sintactic?!
Acum să vă aud, cârcotașilor, pe cei care comentați pripit că Veo, care va să zică, nu știe măcar să citească! ,,Carpe diem!”, fraților, adică premierul ne trimite fuguța la poezie, filosofie și înțelepciunea lui Horațius! Păzea, că pesemne pe ‘mneaei n-o lăsa tătuca mustață, dictatorul, să se afirme plenar, să ne uluiască prin străfulgerările de magică inspirație, elocință și erudiție! De-acum să ne ținem bine, ne va răvăși prin inteligența sa apoteotică.
,,Trăieşte clipa”, așadar, după cum ne îndeamnă Horațius, sau să ne lăsăm cuprinși de frenezia admirării prezentului, pastelat, roz-bonbon, paradisiac, după cum susține cucoana premier…
Uitați toate gafele și prostiile sale de până acum, dați uitării ticăloșia și mitomania PSD, acum s-a pus de un rebranding politic și răsar ‘telectualii de prin boscheți, răbufnesc geniile politice oropsite din tagma Veoricăi de Teleorman. Mai pe scurt, lupu-și schimbă părul și sar floacele…
,,Cu-o moarte toţi suntem datori,
Şi nu trăim de două ori,
Nici nu ştim, moartea, cu aripa,
Când va lovi. Trăieşte clipa!”
(Horațius)

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus