Back
Featured image of post Luxul nesimțirii și tupeul politicianist, aburcate peste sărăcirea, necazul și suferința românilor

Luxul nesimțirii și tupeul politicianist, aburcate peste sărăcirea, necazul și suferința românilor

Președintele Iohannis a închiriat un avion de lux exclusivist (care costă vreo 350 de milioane de euro) de la o companie privată de charter aerian din Luxemburg, cu care s-a deplasat în Japonia. Cu Taromul nostru, îl trăgea curentul pe la șale și tușea, îl durea la operație.

Acestui turist de lux al României puțin îi pasă de sărăcirea brutală a românilor, la vremuri de grele încercări economice și crize. El, Klaus Werner, să fie mulțumit și relaxat… Anul trecut a efectuat 21 de deplasări externe, care însumează cheltuieli de peste 16,6 milioane de lei din bugetul acestei țări sărăcite.

Mai grav este că nu au cutezat măcar să comenteze critic nemernicia nici colegii peneliști, nici pesediștii, iar udemeriștii își râd satisfăcuți în barbă, câtă vreme disoluția autorității statului român sporește consecvent, conform planului dușmanilor țării.

Mai precis, politicienii puterii au tăcut mâlc, pentru că sunt complici. La rândul lor, au girat achiziția celor 600 de BMW-uri, în valoare de 23.570.000 euro, pentru poliție. Tot ei, cu egală nesimțire și tupeu, le-au mărit salariile funcționarilor, aleșilor locali, au mărit sumele forfetare pentru cabinetele parlamentarilor iar acum achiziționează 22 de autoturisme tip limuzină pentru Parlament, de peste 40.000 de euro bucata, într-o țară prăbușită economic și care nu are bani de pensii. Trist, revoltător, faptele vorbesc de la sine.

Iar, anul viitor, vă vor umple de noi promisiuni pentru a-i vota.

(Sursa foto: Facebook / Boardingpass)

Last updated on Mar 08, 2023 17:22 UTC
comments powered by Disqus