Back
Featured image of post MISSi rupe de voi!

MISSi rupe de voi!

Am văzut încă o ,,căprioară”, proaspăt absolventă de studii superioare, una dintre prea multele ,,miss” de pe centura politicii, ajunse instant ,,experte” prin instituțiile statului, înainte măcar de a li se fi uscat cerneala pe diplome. O astfel de frumusețe sugativă, conectată vorace la banul public, care dă din nuri pe la ANRE, pentru o leafă de circa 3000 de euro pe lună, se ocupă teoretic de gestionarea prețurilor tot mai mari, înspăimântătoare, pe care românii le achită la facturile de energie.

E drept, se află doar la început pe drumul succesului profesional, din moment ce șeful său și al instituției respective, pesedistul Dumitru Chiriță, palmează tupeist vreo 10 mii de euro lunar, nu prea se știe exact pentru ce. Cumetriile politice, amantlâcurile la locul de muncă, sistemul clientelar de partid, care spoliază și devorează din interior instituțiile publice ale statului, sunt se pare indestructibile în România zilelor noastre și parazitează nerușinat consecvent banul public. Românul de rând strânge sărăntocul cureaua și face foamea pentru a le putea plăti lefurile.

Domnișoara ,,expertă” nu reprezintă nicidecum vreo excepție. E plin de tuning 90-60-90, plastic, silicoane și fashion, deopotrivă, prin ministerele patriei, prin agențiile statului, prin Parlament ori deconcentrate de prin teritoriu. Funcționează conform principiului: MISSi rupe de voi, fraierilor!

Last updated on Jul 13, 2022 08:33 UTC
comments powered by Disqus