Back
Featured image of post Moțiunea de cenzură și iluzia voturilor de pe centura politică

Moțiunea de cenzură și iluzia voturilor de pe centura politică

Mă umflă râsul. Pe seama tăvălugului de noi impozite și taxe, a modificării necugetate a fiscalității, opoziția se trudește să strângă semnăturile necesare pentru a susține și promova o moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD-PNL. Cică, reușita acestui demers ar depinde de voturile parlamentarilor UDMR.

Alo, lideri ai opoziției, treziți-vă! UDMR nu va asuma nicidecum vreo moțiune de cenzură. UDMR se află încă la guvernarea României. Doar a simulat rebeliunea politică, de ochii prostimii, în realitate a părăsit doar funcțiile de miniștri din guvern. În rest, udemeriștii au păstrat toate celelalte funcții guvernamentale de rang inferior, de asemenea, din societățile și agențiile statului, din instituțiile subordonate Parlamentului, Instituții ale Prefectului, din serviciile deconcentrate ale ministerelor din teritoriu și nu au nicio legătură cu vreo opoziție. Ba, chiar, profitând de actuala situație politică, vor renegocia cu PSD și PNL suplimentarea foloaselor pentru propria clientelă politică și a funcțiilor care le revin. Întotdeauna au procedat astfel, mereu șantajând guvernările în propriul folos.

Așa că, să nu vă faceți iluzii, nu poți face înțelegeri politic oneste cu cei care s-au dedulcit să o ducă bine, trăgând consecvent foloase, prin viclenie, de pe centura politicii și a guvernărilor României.

Last updated on Sep 22, 2023 09:00 UTC
comments powered by Disqus