Back
Featured image of post Ne îngroapă pe toți prin prostia lor

Ne îngroapă pe toți prin prostia lor

Zice premierul Marcel Ciolacu, după isprava colegului său de partid, Buzatu din Buzău, care plimba nonșalant mita la portbagaj, că intransigența va fi maximă îndemnându-i pe toți românii să sune la „112” când știu de fapte de corupție. Numai să nu se blocheze linia urgențelor românii, la câtă corupție parazitează instituțiile statului.

Curios, premierul zice multe dar nimic concret despre propria ogradă politică. Fiindcă azilurile groazei sunt lipite de șmecherii de prin PSD, „bomba” GPL și învârtelile ilegale tot cu primari pesediști la butoane, clientela politică supranumerică, parazitară, e în continuare „bine-mersi” triumfătoare la sugativarea banului public, așa-zisa reformă a sistemului de „râsu-plânsu” concentrându-se asupra funcțiilor șefilor de birou, pe post de acarul Păun.

Durere, fraților! Însă premierul a găsit soluția „miraculoasă” de a acoperi gaura bugetară cauzată de incompetența guvernamentală și huzurul iresponsabil politicianist, prin suprafiscalizarea mediului privat și a firavei clase de mijloc. Pentru această aberație a asumat stângist și stângaci răspunderea Guvernului în fața Parlamentului.

Anticipez că această tâmpenie prin care Ciolacu a dorit să-și arate necugetat mușchii săi politici, modificând aiurea câteva zeci de legi de-a valma, va fi invalidată de către Curtea Constituțională a României. Adică, va pica testul de constituționalitate, fie și parțial. Într-o atare situație, o spune chiar ministrul Finanțelor, Marcel Boloș: „Riscul este să pierdem 75 miliarde euro și să închidem toate proiectele de investiții, care ar rămâne fără sursă de finanțare: adică toate proiectele din bani europeni ce înseamnă drumuri noi, spitale noi, școli noi, sprijin pentru persoanele vulnerabile sau rețele de apă-canalizare s-ar opri”.

Așadar, Marcele, de unde mai dați voi anul viitor pomeni electorale, la prosteală, conform cutumei pesediste, pentru a vă salva electoral? Căci, tocmai băgați în groapă economică România și ne îngropați pe toți. Și din prostia voastră suverană se ridică glorios extremismul naționalist, spectaculos de habarnist și excesiv de gregar… Din vina voastră, politicieni penibili.

Last updated on Oct 02, 2023 16:34 UTC
comments powered by Disqus