Back
Featured image of post Niciodată, nu uitați, niciodată!

Niciodată, nu uitați, niciodată!

Cu o întârziere de trei luni, justificată doar de interese politice oneroase, de incapacitatea actualilor guvernanți de a respecta legile pe care înșiși le plămădesc majoritar, vedem incapabilii Guvernului Dăncilă icnind a neputință și forțându-și herniile pentru a da pe brazdă un buget al statului colosal de aiuritor… Conform acestuia, vom avea parte din neant de o creștere colosală a veniturilor cu 2,3% din PIB, adică vorbim de 23,66 miliarde de lei în plus față de anul trecut la bugetul de stat, mai mult decât a avut România în ultimele aproape trei decenii, prin raportare la PIB.
Cu toate acestea, vedem un buget care transferă masiv cheltuieli către primării și administrațiile publice locale sufocându-le, un buget în care nu mai sunt cuprinse alocări pentru persoanele cu dizabilități, pentru însoțitorii acestora, pentru naveta cadrelor didactice și a elevilor, pentru orele suplimentare de muncă, pentru salarii compensatorii sau prime, după cum s-a promis electoral, un buget care însă le prescrie copiilor vitamina D, de la Dragnea…
Proiecția bugetului se bazează, de fapt, pe încurajarea consumului, ca măsură prin care se dorește creșterea încasărilor din TVA, pe spolierea companiilor de stat profitabile, care nu mai pot face investiții și care sunt jupuite de toate câștigurile obținute pe piața liberă. În acest buget, sunt însă vehiculate, exclusiv pe hârtie, după cum s-a dovedit concret și anul trecut, poziții fantasmagorice pentru investiții miraculoase, incredibile, care nu s-au mai realizat în România ultimilor zece ani.
Această „capodoperă” este pusă în scena guvernării de către marii „experți” în economie ai României: de către infractorul condamnat la ani grei de pușcărie, pentru abuz în serviciu și furtul banului public, specialist în dosirea șpăgilor prin cimitire, Darius Vâlcov, și celălalt expert, un dandi hârșit, studios prin cluburi și discoteci, Eugen Teodorovici. Cei doi, asistați de habarnista madam Veo, sub bagheta sforarului Daddy, și-au demonstrat cu prisos priceperea la finele anului trecut manipulând piața de capital, dând o puternică lovitură Bursei, iar mai nou creează o panică speculativă inventând un nou inamic devastator, după „statul paralel”, nemernicul ROBOR.
Acești clovni înfricoșători conduc România spre pierzanie. Mai nou, dau lecții Băncii Naționale a României, sunt autosuficienți, țâfnoși și sfidători la adresa Uniunii Europene, vor un stat în care hoții din politică să fie imuni la prevederile din Codul Penal iar statul să le fie aservit propriilor interese oneroase. Niciodată, nu uitați, niciodată! Ne-au răstignit o dată comuniștii, s-a sfârșit!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus