Back
Featured image of post Noul PCR

Noul PCR

Regia Autonomă a Patrimoniului și Protocolului de Stat a înregistrat ca „secret de stat” documentele aferente lucrărilor evaluate între 7-9 milioane de euro de la fostul palat al lui Gheorghe Gheorghiu Dej, pregătit acum pentru noul tătuc, tot din nomenclatura de sorginte comunistoidă, faraonul Klaus Iohannis. Prim-ministrul Marcel Ciolacu, care are în subordine instituția respectivă, se face că nu știe nimic, miniștrii de resort, nimic, președintele PNL, Nicu Ciucă, habarnist.

Așadar, vila cu pricina, în care se ascund și irosesc pentru lux, opulență și huzur banii românilor, reprezintă un secret mai mare decât focoasele și armamentul strategic, decât mișcările de trupe și spionajul aferent războiului din proximitatea României.

În acest timp, prin modificarea fiscalității și sporirea accizelor, prețul la energie și combustibili sporește vertiginos, românii achită taxe pe propria boală prin concediile medicale, covârșiți de taxe și sporirea prețurilor la alimentele de bază, de asemenea a dobânzilor bancare, când România este campioană în Uniunea Europeană la deficitul bugetar și îndatorare. Concomitent, inflația a revenit pe un trend ascendent iar cei din guvernarea PSDNL susțin penibil că ei reprezintă șansa stabilității, a viitorului luminos al României și tocmai vor comasa alegerile europarlamentare și locale, strict în interesul lor clientelar de a-și perpetua nesimțirea, funcțiile, puterea politică și privilegiile.

Cu alte cuvinte, vă pregătesc noul PCR – PARTIDUL COMASAT DIN ROMÂNIA, de fapt noul partid stat de tristă amintire și periculoasă revenire. Secretomania palatului de lux al faraonului spune totul despre atitudinea care-i călăuzește și caracterizează, despre ceea ce le pregătesc românilor pentru viitor prin noul PCR.

Last updated on Mar 05, 2024 14:09 UTC
comments powered by Disqus