Back
Featured image of post Nu-i lăsați, români!

Nu-i lăsați, români!

După cum anticipam și vă preveneam, PSD și PNL, înspăimântate de configurarea Alianței Dreapta Unită și de percepția favorabilă a acesteia la nivelul unei semnificative părți a românilor, au utilizat pârghiile puterii pentru a respinge înscrierea reprezentantului PMP în Biroul Electoral Central, totodată pentru respingerea înscrierii în competiția electorală, prin protocol comun, a Alianței electorale USR-PMP-FD pentru alegerile locale și europarlamentare.

În ciuda pretextului folosit de BEC, Eugen Tomac este liderul legitim al PMP, ales încă din 2022, cu un Congres validat de Tribunalul București. Pe 2 februarie 2024, același Tribunal București a dispus biroului partidelor politice să înregistreze rezultatul ultimului congres PMP. O decizie executorie, care în mod deliberat nu este pusă în aplicare.

Prin AEP, au tăiat abuziv finanțarea PMP, ne-au scos din secțiile de vot, ne-au amenințat și cerut să nu candidăm, iar acum, în semn de disperare, au hotărât să interzică „Dreapta Unită”. Asemenea atacuri barbare întâlnim doar în regimurile autoritariste, totalitare.

PSDNL, noul Partid Comasat Român (PCR), se teme de alegeri libere și corecte. Le este frică de Dreapta Unită. Vor să ne scoată de pe buletinul de vot pentru că sunt îngroziți de alternativa votului românilor care-i va mătura de la putere și privilegii.

Nu ne lăsăm intimidați, nu vom ceda! Vom merge la Înalta Curte de Casație și Justiție, ne vom lupta pentru drepturile noastre și pentru viitorul pe care îl merită România. Vom continua să luptăm pentru o Românie fără corupție, fără abuzuri și fără frică, pentru o Românie modernă.

Susțineți demersurile noastre, România nu trebuie să ajungă o colonie la cheremul baronilor și a privilegiaților roșii sau galbeni, la cheremul unui regim politic clientelar, cu noi nomenclaturiști care secătuiesc statul prin lăcomia și nesimțirea lor, printr-un regim ticăloșit și o putere dictatorială.

Susțineți statul de drept, democrația dobândită prin sacrificii și sânge, susțineți drepturile și libertățile fundamentale, constituționale, și România modernă, valori pentru care am constituit Alianța Dreapta Unită!

Last updated on Mar 17, 2024 13:16 UTC
comments powered by Disqus