Back
Featured image of post Nu mai operează politic „noaptea ca hoții”, o fac ziua ca fanarioții!

Nu mai operează politic „noaptea ca hoții”, o fac ziua ca fanarioții!

În România se va putea fura legal, în limita a 250.000 lei. PSD, PNL și UDMR au votat astăzi, în Senat, modificarea Codului Penal prin impunerea sumei menționate, adică echivalentul a 50 de mii de euro, pentru incriminarea abuzului în serviciu.

Adică, furi din banul public sub 250 de mii de lei, chiar dacă ești prins, dai banii înapoi și ai scăpat basma curată, nu ești cercetat, nu ești judecat, nu ești condamnat. Iar dacă nu ești prins, e „ciubucul” tău, și poți continua nestingherit.

Probabil vă reamintiți că, în 2017, guvernarea PSD, Dragnea-Grindeanu, a încercat să introducă un prag de 200.000 de lei pentru abuzul în serviciu, respectiv doar de la suma respectivă fapta săvârșită cu intenție se dorea, printr-un proiect legislativ, să devină infracțiune. Atunci, mii de români au ieșit în stradă protestând împotriva politicienilor care doreau „noaptea ca hoții” să modifice astfel fraudulos Codul Penal.

PSD-PNL-UDMR, nici măcar nu se ascund acum, au o majoritate parlamentară confortabilă, o guvernare care sfidează țara, astfel că legalizează cu tupeu „hoția”. Nu o mai fac „noaptea ca hoții”, ci ziua ca fanarioții, fiindcă pot și, oricum, nu mai protestează nimeni!

Last updated on Mar 29, 2023 14:48 UTC
comments powered by Disqus