Back
Featured image of post O primă victorie!

O primă victorie!

După peste de doi ani de cazne și hărțuiri în justiție, PMP a câștigat prin sentință definitivă, la Curtea de Apel București, procesul cu Cristian Diaconescu și niște trupeți de strânsură care contestau Congresul PMP, prin care europarlamentarul Eugen Tomac a fost reales statutar și legitim președinte al Partidului Mișcarea Populară.

În acești ani, profitându-se de situație, de Cristian Diaconescu s-au folosit deopotrivă PSD, PNL precum și AUR și PUSL încercând să rupă, să disloce membri și să distrugă PMP. Însă, toate aceste hărțuiri și încercări ne-au solidarizat și unit suplimentar, vorba poetului „ca trestia ne-am îndoit sub vânt dar nu ne-am rupt”. Dreptatea și adevărul au triumfat!

PMP este astăzi parte a Alianței Dreapta Unită (ADU), împreună cu USR și FD, și reprezintă principala forță de opoziție la toxicitatea partidelor guvernării - PSDNL, alias Partidul Comasat Român.

Și încă o veste bună, liderii ADU Mureș au înregistrat azi, la BEJ Mureș, protocolul de înscriere a alianței noastre în competiția electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din județul Mureș. Să fie într-un ceas bun!

Ne bazăm pe susținerea voastră, dragi prieteni, și vă mulțumesc!

Last updated on Apr 18, 2024 09:42 UTC
comments powered by Disqus