Back
Featured image of post Optimiști și încrezători...

Optimiști și încrezători...

Am finalizat, în această seară, campania electorală într-un parc al Cartierului Unirii din Târgu Mureș, împreună cu Radu Pescar și o parte a echipei de susținători ai Alianței Dreapta Unită. De-acum, facă-se voia voastră, oameni buni, și-a bunului Dumnezeu!

Oricare ar fi rezultatul acestui scrutin, ne-am făcut datoria, am promovat o campanie corectă, cinstită, bazată pe forța proiectelor de dezvoltare, pe argumente și fapte, în spiritul adevărului și al realităților administrative și economice actuale. Consider că este nevoie de o schimbare politică profundă în Târgu Mureș, în județul Mureș și la nivel național… Trebuie să avem puterea de a reforma clasa politică și să ne îndreptăm hotărâți către o Românie Modernă.

Așadar, vă rog să ne susțineți duminică, să-l votați pe Radu Pescar pentru funcția de primar și, totodată, candidații Alianței Dreapta Unită pe toate cele cinci buletine de vot.

Vă mulțumim oricum tuturor pentru implicare și susținere, pentru încurajări și dăruire, pentru comentariile pertinente din social media și like-uri, v-am simțit permanent solidari, optimiști, plini de energie și tonici, așadar vă suntem pe deplin recunoscători. Gânduri bune, încă un efort de mobilizare, și sperăm la rezultate meritorii pe măsură la final.

Doamne-ajută!

Last updated on Jun 07, 2024 19:58 UTC
comments powered by Disqus