Back
Featured image of post Până nu e prea târziu…

Până nu e prea târziu…

Sunt multe alte pericole care bântuie omenirea zilelor noastre, chiar mai mari decât pandemia actuală. „Spălatul pe creier” prin detergenții unor ideologii de tip bolșevic, care au nivelat autoritarist, cu de-a sila, neuronii maselor, revin în câmpul tactic al dominației statale. Din păcate, chiar în democrațiile care păreau consolidate.
Regimurile dictatoriale s-au impus prin forță, tortură, cenzură, cărți pe foc, uciderea intelectualilor, oprimarea și pușcăria pentru cei care aveau curajul să fie în dezacord cu ideologiile guvernărilor sau să manifeste nesupunere. Istoria dă semne că se repetă…
Astăzi, adepții progresismului, neomarxismului, comunistoizii moderni, impun globalizator cu același zel politic ideologia de gen, dominația minorităților asupra majorității, implicit sexuale, dărâmă statui cu semnificație majoră pentru istoria lumii, le rămâne să mai demoleze biserici, la fel ca predecesorii lor bolșevici, pentru că oricum nu cred în Dumnezeu. Pretextul non-discriminării și corectitudinii politice (politically correct) funcționează la fel ca un (corona)virus infectând pandemic, uneori fatal și chiar letal, mintea celor șubrezi intelectual sau fragili.
Nu aveți nimic de spus despre faptul că, de pildă, cei de la Studiourile Disney au fost siliți să retragă din grila pentru copii filme de desene animate precum: „Peter Pan”, „Dumbo” sau „Pisicile aristocrate”, sub pretextul că „discriminează” și nu „corespund” noilor ideologii ale educației?
Treziți-vă, oameni buni, deșteptați-vă din amorțire, din anestezia culpabilă, din atitudinea areactivă cu efecte distructive pentru orizontul valorilor noastre creștine, istorice, identitare și naționale! Până nu e prea târziu…

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus