Back
Featured image of post Pe ce lume trăiți voi, măi nesimțiților?!

Pe ce lume trăiți voi, măi nesimțiților?!

Ministrul de Interne a ieșit azi la rampă și a dat vina pe foștii săi colegi de partid și guvernare în privința achiziționării de către Poliție a celor 600 de autoturisme BMW. Concluzia sa este că achiziția a fost legală și s-a bucurat de oblăduirea ANAF.

Ce nu înțelege însă ministrul, nici colegii săi aflați vremelnic la guvernare, este că nu mai au nicio legătură cu realitatea dramatică a țării. Trăiesc în România lor, prosperă, profitabilă, a huzurului politic, alta decât România noastră reală, prăbușită economic, măturată de crize de tot felul, sufocată de inflație și sărăcie.

Pe fond, domnule ministru, cum poți cumpăra acum printr-o licitație cu dedicație 600 de limuzine de lux, cum poți mări salariile unor demnitari și funcționari atât din Parlament, Guvern, ministere și administrații publice locale, când declari că nu sunt bani pentru indexarea cuvenită a pensiilor, pe baza legislației în vigoare?

Cum poți guverna cu o atare nesimțire când, de pildă, conform statisticilor, în țara noastră trăiesc 4,6 milioane de copii și familiile lor în plină sărăcie iar salariile profesorilor din România sunt printre cele mai mici din Uniunea Europeană?! Cum puteți, șacalilor, să mai puneți capul pe pernă știind că peste o treime dintre copiii din România trăiesc sub pragul sărăciei, când 150.000 adorm flămânzi, conform datelor unui raport al Organizației Salvați Copiii?!

Pe ce lume trăiți voi, măi îmbuibaților, nesimțiților?!

Last updated on Oct 06, 2022 13:31 UTC
comments powered by Disqus