Back
Featured image of post Pentru drepturile și libertatea românilor, pentru demnitatea României!

Pentru drepturile și libertatea românilor, pentru demnitatea României!

Facem tot ce este posibil pentru ca românii să aibă aceleași drepturi și libertăți ca și ceilalți cetățenii ai Uniunii Europene. Românii nu sunt nicidecum mai prejos, nu sunt cetățeni europeni de rang inferior, România merită să fie primită în Spațiul Schengen.

Prezent la Târgu-Mureș în cadrul campaniei noastre „Semnează pentru România în Schengen”, președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a susținut într-o conferință de presă că: „România este nedreptățită de 12 ani prin neacceptarea sa în Schengen, însă votul Austriei de la 8 decembrie 2022 a fost picătura care a umplut paharul. Este inadmisibil să urmărim neputincioși cum un oarecare Nehammer, un cancelar populist austriac stabilește fără nicio răspundere libertatea a peste 20 de milioane de români. Este un abuz pe care eu l-am contestat la CJUE, cred în continuare că este cea mai sigură cale de a ne face dreptate.”

Dragi prieteni, se cuvine să fim solidari pentru drepturile românilor. Vă invit să susțineți prin semnătura voastră ca România să fie primită în Schengen cât mai curând. Intrați pe romaniainschengen.ro și semnați petiția noastră, Invitându-i și pe alții să o facă.

Îmi exprim convingerea că efortul nostru, dedicat sprijinirii demersurilor și procesului pe care Eugen Tomac l-a deschis la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, nu este în zadar iar România își va atinge obiectivul de a fi integrată în Schengen. Depinde și de implicarea noastră a tuturor!

Te rog semnează aici: https://romaniainschengen.ro

#Romaniainschengen

Last updated on Apr 06, 2023 08:01 UTC
comments powered by Disqus