Back
Featured image of post Pentru o Românie a valorilor care contează cu adevărat

Pentru o Românie a valorilor care contează cu adevărat

Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară s-a întrunit operativ la București. Ne-am mobilizat din nou pentru a continua campania de ajutorare a victimelor și a refugiaților războiului din Ucraina. Le asigurăm cazare și sprijin de urgență celor în cauză, am transportat în Ucraina zeci de tone de alimente, medicamente și produse de strictă necesitate, alte zeci de tone de produse urmând să treacă granița în continuare către cei afectați de invazia militară a Rusiei iar campania noastră umanitară va continua în acest sens.

Solicităm Guvernului României, în situația actuală de conflict armat de la granițele patriei, să dea dovadă de înțelepciune și pragmatism pentru economia țării noastre. România se poate concentra benefic către suplimentarea producțiilor agricole pentru a compensa criza de cereale care va urma. Pretindem o subvenționare suplimentară a agriculturii României la nivelul Uniunii Europene. Adică, sprijin sporit pentru fermieri, plăți rapide pentru dezvoltare rurală, subvenționarea prețului la îngrășăminte și combustibil pentru fermieri și agricultori, cultivarea integrală a terenurilor agricole disponibile. Aceste măsuri ne pot asigura securitatea alimentară și, totodată, să contribuim semnificativ în plus la securitatea alimentară a Uniunii Europene.

Finalmente, am decis să-l lăsăm pe Cristian Diaconescu să-și vadă de respectul propriei înfumurări egocentrice, veleitare, bizare, în afara PMP. Îngâmfarea, narcisismul și autocrația nu fac casă bună cu drumul creștin-democrației, cu echipa politică și proiectele concrete pentru România pe care PMP le-a asumat identitar.

Susținem o Românie creștin-democrată, a valorilor care contează cu adevărat!

Last updated on Mar 24, 2022 09:26 UTC
comments powered by Disqus