Back
Featured image of post PMP a depus la BEC 360.000 de semnături pentru candidatura lui Theodor Paleologu la Preşedinţia României

PMP a depus la BEC 360.000 de semnături pentru candidatura lui Theodor Paleologu la Preşedinţia României

Theodor Paleologu este cea mai bună opţiune pentru cei care îşi doresc o Românie în care să predomine meritocraţia. A venit timpul ca această ţară să fie condusă de cei care au învăţat carte!
Fără falsă lipsă de modestie, Theodor Paleologu ştie mai multă carte decât toţi ceilalţi candidaţi la un loc.
Nu are nici case din meditaţii, nici bani de la Bruxelles din mila lui Dragnea şi nu a primit nici contracte cu statul precum Dan Barna.
Prin susţinerea lui Theodor Paleologu, PMP se dovedeşte a fi un partid capabil să recunoască valorile veritabile şi infinit mai liberal când vine vorba de selecţia cadrelor şi democraţia internă, decât cei care au pretenţia că duc stindardul dreptei politice româneşti în acest moment.
„Sunt un diplomat, în primul rând, și cred că președintele României nu e atât un politician, cât un diplomat. Un diplomat în afară și în interior”, a spus Paleologu. (…) ,,Sunt un om care întreabă întotdeauna. Cer sfaturi de la cei care au ceva de spus, o expertiză de oferit într-un domeniu sau altul. Cred că un bun conducător este, în primul rând, un om care ascultă pe alții și care știe să ceară sfaturi”.
Paleologu a declarat că această candidatură a sa este o „mărturie” şi că România are nevoie de un preşedinte care să ,,restaureze credibilitatea şi demnitatea României în afara ţării”.

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus