Back
Featured image of post Politicieni ai maghiarimii luați aminte!

Politicieni ai maghiarimii luați aminte!

16 parlamentari UDMR au inițiat un proiect legislativ, care a fost recent adoptat tacit de Senatul României, prin care doresc crearea unor echipe de voluntari menite să asigure paza locală. Urmăresc, de fapt, subminarea autorității instituțiilor statului român în zonele controlate politic și administrativ de UDMR. În același fel, de fapt, a fost constituită Garda Maghiară, într-un trecut de tragică amintire pentru români, ca organizație cu caracter fascist, destinată inițial exact la fel pazei locale prin echipe de voluntari. Pretextul acestei propuneri legislative invocă numărul scăzut al polițiștilor, care ar impune înființarea pazei civile comunale / locale prin Consiliile locale.
Așadar, udemeriștilor nu le mai priește cadrul legal actual, care prevede paza cu efective de jandarmi, paza cu polițiști locali, cu structuri specializate aflate în subordinea Consiliilor județene, ori paza și protecția prin societăți special autorizate în acest sens…
Să vedem cum temperează alte state provocările și obrăzniciile subminatoare ale politicienilor maghiarimii. Slovacia a interzis, recent, intonarea imnului Ungariei pe teritoriul său, în baza unei noi legi adoptate de parlament. Cei care vor face asta vor risca amenzi de până la 7000 de euro, începând cu 15 mai. Intonarea imnului ungar în Slovacia va fi permisă doar de față cu o delegație oficială a Ungariei.
Aflăm, totodată, că președintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost împiedicat, sâmbăta trecută, să intre în Ucraina, unde dorea să participe la a 30-a aniversare de la înființarea Uniunii Culturale Maghiare din Ucraina Subcarpatică. I s-a interzis să intre în Ucraina și s-a ales și cu o interdicție în pașaport pentru acces în această țară până către finele anului.
Așadar, politicieni ai maghiarimii luați aminte! Să nu vă mai aud că în România nu se respectă cu prisos drepturile minorităților! Iată cum vă tratează alte țări și nu aș vrea să recurg la predicții dar e doar începutul! Agresivitatea pretențiilor neorevizioniste, subminarea etnocentristă, segregaționistă, autonomistă la care recurgeți în diverse state ale Uniunii Europene și nu numai, politica de radicalizare, tupeul și obrăzniciile împotriva majorității și a națiunilor, sub pretextul nevoii de prezervare a identității etnice, nu mai prostesc, nu mai induc în eroare pe nimeni… Nu faceți altceva decât să stârniți o reacție contrară, de aceeași factură și forță, din partea celor care-și simt atacată și șubrezită propria identitate, subminat propriul stat.
România este încă, din fericire, o țară tolerantă, îngăduitoare, prietenoasă, dar bunul simț și răbdarea au propriile limite, așa că încetați să le mai forțați, spre binele tuturor!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus