Back
Featured image of post Prea mulți români condamnați de ticăloși la sărăcie, mizerie și moarte...

Prea mulți români condamnați de ticăloși la sărăcie, mizerie și moarte...

Cei care conduc România și-au pierdut busola morală, și-au pierdut credința, nu mai au niciun Dumnezeu. Asta se vădește din cruzimea cu care sunt tratați seniorii, bunicii, pensionarii amărâți ai acestei țări. Nu sunt bani pentru ei, nu are bugetul.. Lăsați în mizerie, trimiși în aziluri pe post de lagăre, umiliți, distruși, omorâți cu zile.

Altădată, îngrijirea bunicilor era o datorie sacră de familie, o obligație a comunităților, astăzi este doar o batjocură nemiloasă. Pe acești oameni cu tâmple albe guvernanții îi condamnă cu premeditare la moarte. Iar banii care li se cuvin pentru o viață de muncă sunt dirijați pentru pensii speciale, privilegii și huzurul nesimțit al celor care compun o clientelă politică, o conjurație și conspirație de profitori care controlează instituțional puterea statului român.

Suferința, mizeria traiului, bolile pe care părinții și bunicii noștri nu-și permit, nu au bani pentru a le trata, fundamentează astăzi existența clicii sfidătoare, protipendada trufașă, parazitismul unor profitori lipsiți de empatie și compasiune, în esență, a unei majorități politice compuse individual din niște „nimenea” care conduc pasager patria noastră.

Last updated on Oct 26, 2023 14:08 UTC
comments powered by Disqus