Back
Featured image of post Propagandiștilor paraleli, oare cât de proști îi credeți pe români?!

Propagandiștilor paraleli, oare cât de proști îi credeți pe români?!

Statul paralel bântuie și pune în pericol SUA?! Acum e mult mai clară lupta cu statul infracțional pe deplin paralel cu România reală, păstorit diabolic de Dragnea și Tăriceanu. Doi condamnați penal, din sfera de influență a puterii politice, Alexander Adamescu și Puiu Popoviciu, ambii fugiți de justiție la Londra, plătesc printr-o firmă de consultanță a fostului director FBI, Louis Freeh (care îi reprezintă ca avocat), o scrisoare cu caracter propagandistic, adresată președintelui României și principalilor factori de decizie instituțională din a noastră țărișoară, vai de realitățile ei! Scrisoarea este asumată de către însuși avocatul președintelui Donald Trump, celebrul fost primar al New-York-ului, Rudolf Giuliani.
Cel în cauză o semnează, evident fără să-l preocupe inutil conținutul („time is money”) și mai mult în necunoștință de cauză, doar venea gata scrisă chiar de la fostul șef al FBI, iar suma pe care a primit-o făcea absolut irelevantă și prea puțin semnificativă povestea statului paralel, abuzurile justiției, ale DNA și SRI din România, putea semnala chiar venirea apocalipsei și a extratereștrilor, ca singura soluție a salvării noastre naționale, dacă Liviu Dragnea nu scapă de pușcărie și nu ajunge președintele României… Cam acesta este și subtextul de fond al acestei scrisori caragialești.
Iar această făcătură penibilă, această conspirație propagandistică și manipulatorie, de care s-a dezis finalmente până și Departamentul de Stat al SUA, era menită să le arate românilor, „persuasiv” și edificator, că până și americanii sunt îngrijorați de statul paralel din România, așa cum în urmă cu mai bine de o jumătate de veac se vedeau amenințați de statul comunist, care contamina Europa pornind contagios în forță din Rusia… E de râs, dacă nu ar fi categoric de plâns!
Vă dați seama la ce intoxicări se pretează Dragnea și acoliții săi?! La ce nivel internațional sunt potențate aberațiile sale, „Made in Teleorman”, pentru a mistifica realitățile critice ale României prezente, pentru o năzuită victimizare și pentru a se da vina eșecurilor guvernărilor socialiste, periculos de „crizate”, pe un utopic stat paralel?!
Asistăm siderați la manifestările sindromului Dragnea, un personaj politic parvenit, degenerat moral, un alienat bântuit de paranoice asasinate, care se simte amenințat de scadența unei pedepse penale cu executare și vede în jurul său doar dușmani, trădători, conspirații, pentru care schimbă premieri, miniștri, guverne, iar coșmarurile sale au cotropit și denaturat până și realitățile României cotidiene, ni se transferă tuturor mediatic, maladiv, precum o cangrenă…
Iar dacă vei cuteza să protestezi democratic, constituțional și mai ales rațional, pune Dragnea organul cu „pulanul” și tonfa pe tine, îți dă cu gaz de-ți ies ochii din cap, până mai vezi numai statul paralel! Căci, iată, avem din nou „cel mai iubit fiu al poporului”, care se luptă cu „agenturili străine”, cu multinaționalele, cu „soroșii”, „mândru că este român”! Le arată el tuturor pumnul din palatul său opulent din Teleorman, unul dintre cele mai sărace județe ale României, pe care l-a condus peste două decenii. Luptă el cu toți, fie de prin Brazilia sau de prin offshore-urile unde și-a dosit profiturile oneroase, pune el la punct „răpitorii” țărișoarei direct de pe lacul Belina, de pe moșia de lux împachetată cadou printr-o OUG, le dă cu tifla tuturor investitorilor, câtă vreme firma „Teldrum” nu are concurență, fiind abonata privilegiată la afacerile bazate exclusiv pe bugetul de stat…
Dar aplauzele acestor mărețe fapte și realizări se pot cumpăra de oriunde, chiar și din cea mai ades clamată și avansată democrație a lumii, SUA. În dramatica realitate, ambalajul costă foarte mult și este decontat de firme de lobby sau persoane fizice, interesate exclusiv de profit. Nicio democrație autentică nu se coboară instituțional atât de jos încât să mintă că vede nevăzutul, sinonim cu „Necuratul” și cu „statul paralel”.
Doamne, izbăvește-ne ca popor, țară și națiune centenară de cel rău și viclean! Salvează și apără România! Binecuvântează-ne prin înțelepciune!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus