Back
Featured image of post Protestez vehement!

Protestez vehement!

Lupta împotriva pandemiei de coronavirus nu poate fi angajată obtuz, punându-se în pericol concomitent sănătatea a zeci de mii sau chiar sute de mii de români cu alte probleme grave de sănătate, cronice.
Am solicitat Guvernului României, cu o săptămână în urmă, regândirea și reformularea ordinului ministrului de Interne, Marcel Vela, de a elibera toate spitalele, prin suspendarea internărilor pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente și investigații medicale spitalicești. Argumentam că ordinul respectiv are un caracter mult prea general și poate conduce la pierderea nejustificată de vieți omenești.
Așa s-a ajuns în situația în care persoane care suferă de boli cronice (cancer, diabet, probleme cu rinichii și au nevoie de dializă, probleme cu ficatul și au nevoie de tratamente cu interferon) nu sunt primite în spitale, sub pretextul că afecțiunile lor nu ar reprezenta urgențe. Protestez vehement față de această situație! Statul român nu le poate obstrucționa cetățenilor dreptul constituțional și vital, dreptul la tratament și sănătate! Reveniți-vă, „strategilor” de conjunctură!

Last updated on Jul 05, 2021 00:09 +0300
comments powered by Disqus